douxian8883 2015-11-10 18:51
浏览 295
已采纳

我在mysql查询中将Date转换为不与str_to_date一起使用?

I am converting Date in Mysql query. It's saved in varchar in database in this format 10-January-2015. I am converting it to year-month-date 2015-01-10. I have used str_to_date(myfield, '%d-%M-%Y'), and date_format(myfield, '%d-%M-%Y'), but it shows no rows.

The query I'm writing shows no rows yet it works when I give exact date in string.

SELECT * FROM table where str_to_date(date, '%d-%M-%Y') = '20-June-2015';
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douwu0882 2015-11-10 18:53
    关注

    use mysql Date_Format

    Date_Format(date, '%d-%M-%Y')
    

    use query like taht:-

    SELECT * FROM table where Date_Format(date, '%d-%M-%Y') = '20-June-2015';
    

    Or use str_to_date like that :-

    SELECT * FROM table where date= str_to_date('20-June-2015', '%d-%M-%Y')
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解
  • ¥15 有偿请教计算电磁学的问题涉及到空间中时域UTD和FDTD算法结合的
  • ¥15 three.js添加后处理以后模型锯齿化严重