dongyanju1094 2013-03-02 14:13
浏览 18
已采纳

使用vsprintf和非数组作为参数

echo vsprintf('%s', 'word');

According to manual, second parameter for vsprintf() function must be array.

But this works, its normal? this may cause some error sometime?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douyanning3724 2013-03-02 14:15
    关注

    The $args argument is automatically cast to an array:

    $args = (array)$args;                            // = array('word');
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 用S7-200 SIM 2.0,导入程序时出现了这个问题(关键词-子程序)
  • ¥15 pip安装pystan显示No module named 'Cython'的问题
  • ¥15 Fortran代码segment fault
  • ¥15 求一下解题思路,需完整的步骤和代码。
  • ¥15 苹果CMS搭建的视频网站首页打开为什么会自动跳转到色情页面?
  • ¥15 php,mysql的问题
  • ¥50 dac adc的检定规程
  • ¥20 MIT控制器能控制不稳定系统吗
  • ¥15 公司代码X对业务伙伴X无效,处理方法?
  • ¥15 微信内链接跳转到浏览器打开怎么实现