drkjzk3359 2017-04-15 03:18
浏览 79
已采纳

对象数组上的array_filter

I have an array of objects. The objects have a is_valid method that has some internal logic and returns either a boolean.

Now I want to get all objects in the array that return true to is_valid. I can do it using a foreach loop.

But is there way to do it using array_filter in PHP without creating a new anonymous or callback function?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • duanliang4009 2017-04-15 04:13
    关注

    The answer is no? http://php.net/manual/en/function.array-filter.php

    array_filter

    (PHP 4 >= 4.0.6, PHP 5, PHP 7) array_filter — Filters elements of an array using a callback function

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 simulink单相桥式整流电路
  • ¥35 问问51单片机流水灯的代码该怎么写
  • ¥15 关于#百度#的问题:感觉已经将字体段落、字体、页边距、纸张大小、文档网络调成与论文模板一致,为什么黄色部分字体左右的间距还是不一样啊,求私信发文件接收看一下
  • ¥15 stata webuse报错
  • ¥15 TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'status')
  • ¥15 如何利用AI去除图片中的竹架子
  • ¥15 python 写个基金爬取的代码,自动卖出功能
  • ¥15 Linux系统启动不起来
  • ¥15 为什么运行仿真数码管不亮(语言-c语言)
  • ¥15 陈仁良《直升机飞行动力学》小扰动线化方程如何推导