duanmao2774 2016-03-14 01:45
浏览 54

如何使用PHP显示多张照片的推特状态

i need to display/show photo with twitter api, but i have only get 1 photo

$results = $toa->get('https://api.twitter.com/1.1/statuses/show.json?id=xxxxxxxxxxxx' );



if (isset($results->entities->media)) {
foreach ($results->entities->media as $media) {
$media_url = $media->media_url; // Or $media->media_url_https for the SSL version.
}
}

echo $media_url;

this code get only 1 photo ,how to get pulling multiple image (max 4) on 1 twitter status ?

thank

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dpqy77560 2016-03-14 02:14
    关注

    It looks like you're overwriting the $media_url variable on each loop. You would want to loop through the $results->entities->media variable when displaying the images like this:

    foreach ($results->entities->media as $media) {
        echo '<img src="'.$media->media_url.'"/>';
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题