drwg89980 2018-05-28 02:37
浏览 238
已采纳

如何在golang的url中为http标头中的host设置不同的值

I can use curl to send my request successfully, but golang seems impossible to do.

curl -H 'Host: aaa.com' 'http://bbb.com'

My question is: how I can send request with host which is different with host in url?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongzhao8233 2018-05-28 04:11
    关注

    Set Request.Host to change the host header sent to the server.

    req, err := http.NewRequest("GET", "http://bbb.com/", nil)
    if err != nil {
        log.Fatal(err)
    }
    req.Host = "aaa.com"
    

    Playground example

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 idea运行测试代码报错问题
  • ¥15 网络监控:网络故障告警通知
  • ¥15 django项目运行报编码错误
  • ¥15 请问这个是什么意思?
  • ¥15 STM32驱动继电器
  • ¥15 Windows server update services
  • ¥15 关于#c语言#的问题:我现在在做一个墨水屏设计,2.9英寸的小屏怎么换4.2英寸大屏
  • ¥15 模糊pid与pid仿真结果几乎一样
  • ¥15 java的GUI的运用
  • ¥15 我想付费需要AKM公司DSP开发资料及相关开发。