dongmei2351
2016-08-02 09:10
浏览 575
已采纳

在Golang中使用json.Decoder解码顶级JSON数组

Is it possible to decode top level JSON array with json.Decoder?

Or reading entire JSON and json.Unmarshall is the only way in this case?

I have read the accepted answer in this question and cannot figure out how to use it with top level JSON array

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

是否可以使用json.Decoder解码顶级JSON数组?

或读取整个JSON和json。在这种情况下,唯一的方法是Unmarshall吗?

我已经阅读了这个问题,无法弄清楚如何将其与顶级JSON数组一起使用

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题