自定义的表达式的计算的问题,怎么使用C语言的程序代码的方式来编写程序去解决

Problem Description
Professor Octastichs has invented a new programming language, Smeech. An expression in Smeech may be a positive or negative integer, or may be of the form (p e1 e2) where p is a real number between 0 and 1 (inclusive) and e1 and e2 are Smeech expressions. The value represented by a Smeech expression is as follows:
1) An integer represents itself
2) With probability p, (p e1 e2) represents x+y where x is the value of e1 and y is the value of e2; otherwise it represents x-y.
Given a Smeech expression, what is its expected value?

Input
Input consists of several Smeech expressions, one per line, followed by a line containing ().

Output
For each expression, output its expected value to two decimal places.

Sample Input
7
(.5 3 9)
()

Sample Output
7.00
3.00

Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问

相似问题

4
微信小程序自定义组件在获取到父组件传的值以后如何修改自定义内部数据??
1
node 使用MySQL可否添加MySQL的自定义函数
1
pytorch自定义loss函数
3
python3编写一个求平均值且带返回值的自定义的函数
1
uint32_t在C语言里起什么作用,他是怎么定义使用的?
1
spring boot 切面 自定义注解无法使用在启动类的问题
2
jasvascript语言怎么自定义ie浏览器的菜单,比如不允许打印的功能的调用
1
关于正则表达式在html的应用问题
0
模仿通配符的定义实现字符串的模糊查询问题,怎么采用C程序的语言的编写的思路实现
0
微信小程序主页面Page 调用setData之后,自定义控件里面的匿名函数对象变成null
2
android 如何使用postInvalidate重绘非当前窗口的自定义view
0
计算第n项Fibonacci数值运用的问题,怎么采用C语言的程序的编写的思路的方式实现了的呢?
2
代码最后用lambda表达式写的方法出现了问题,帮忙搞定一下吧(自己写的计算器的代码)
0
按照li升序输出多项式,怎么采用C程序的语言代码编写的程序的结果来实现?
0
通过程序判断s2 是s1的亲和串,具体使用C语言这个程序设计语言的代码的编写的技术如何实现的?
0
oauth2返回自定义数据格式
0
用C语言编写一个书籍信息管理程序
1
c语言 输入n个整数(n<50) 存入一维数组,统计其中的 正数,负数和零的个数,输出统计结果。
0
输出所有在给定范围内的水仙花数,怎么采用C语言的程序编写代码的技术方式去实现这个程序编写的?
0
请问,若自定义一个类加载器,启动时加载类走的是自定义类加载器还是AppClass Loader?