dpwtr666638
2015-05-18 07:42
浏览 897
已采纳

在Laravel POST请求上重定向302

I'm developing a Laravel Web Service. When I try my POST routes with web forms, everything works fine, but when I try the same with a REST Client like Postman it doesn't get me the response that should.

It gives me status code 302, and redirects to "/". What's the problem?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我正在开发 Laravel Web服务。 当我尝试使用Web表单的 POST 路由时,一切正常,但当我尝试使用像 Postman 这样的REST客户端时,它不会得到我的响应 应该。

它给我状态代码 302 ,并重定向到“/”。 有什么问题?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

5条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题