dongqiao0953 2018-07-17 08:55
浏览 86
已采纳

尝试在数组中打印值时非法字符串偏移

I am rendering view in mail template but in my view I am getting following error when I use dd($row['product_name']);. I get product name but not in following code don't know meaning of this error:

@foreach ($order as $row)
    <tr>
        <td>{{ $row['product_name'] }}</td>
        <td>{{ $row['amount'] }}</td>
        <td>{{ $row['quantity'] }}</td>

    </tr>
@endforeach

getting error:

Illegal string offset 'product_name'

  • 写回答

8条回答 默认 最新

  • dszdiavv474681 2018-07-17 09:09
    关注

    $order is an object $row->product_name and not an array $row['product_name'].

    @foreach ($order as $row)
        <tr>
            <td>{{ $row->product_name }}</td>
            <td>{{ $row->amount }}</td>
            <td>{{ $row->quantity }}</td>
        </tr>
    @endforeach
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(7条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置