dtlrp119999 2018-02-03 07:03
浏览 45
已采纳

使用ajax获取值

here is my link

<a data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="Edit" class="btn btn-info" href="close_case_edit.php?pw_case_close_id= <?php $row['pw_case_close_id']; ?>">

On next page I fetch value using php

$pw_case_close_id = $_GET['pw_case_close_id'];

but i want fetch this value using ajax as i want update this page using API

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanhuchang5056 2018-02-03 07:10
    关注

    You can use .split() along with .attr()

    A sample working example:-

    $(document).ready(function(){
     var value = $('a.btn-info').attr('href').split('=')[1];
     console.log(value);
    
    });
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script>
    <a data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="Edit" class="btn btn-info" href="close_case_edit.php?pw_case_close_id=2">

    </div>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 r语言蛋白组学相关问题
  • ¥15 Python时间序列如何拟合疏系数模型
  • ¥15 求学软件的前人们指明方向🥺
  • ¥50 如何增强飞上天的树莓派的热点信号强度,以使得笔记本可以在地面实现远程桌面连接
  • ¥20 双层网络上信息-疾病传播
  • ¥50 paddlepaddle pinn
  • ¥20 idea运行测试代码报错问题
  • ¥15 网络监控:网络故障告警通知
  • ¥15 django项目运行报编码错误
  • ¥15 STM32驱动继电器