dongzhan2029 2011-12-28 19:47
浏览 125
已采纳

mkdir中的变量?

I want to create a subfolder inside mp3 with the name of $ts (the current timestamp) but php doesn't really allow me to do that.

This is my code:

$ts = time();
mkdir('\xampp\htdocs\mp3\$ts', 0777, true);

I have already tried:

$ts = time();
mkdir('\xampp\htdocs\mp3\'.$ts.'', 0777, true);
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doushanmo7024 2011-12-28 19:49
    关注

    You are escaping the ' accidentally:

    mkdir('\\xampp\\htdocs\\mp3\\'.$ts, 0777, true);
    

    You can also use double quotes:

    mkdir("\\xampp\\htdocs\\mp3\\{$ts}", 0777, true);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 mmdetection mask-rcnn
  • ¥35 Hadoop实训论文成品!标题是云盘开发 价格可私 急
  • ¥25 matlab可以将微分方程的解显示为相图形式吗
  • ¥35 Hadoop实训论文成品!任意标题价格可私急
  • ¥15 全网 智慧园区系统 那个最好,希望推荐
  • ¥15 笔记本电脑持续蓝屏重启,昨晚放电后乱点进入indyde
  • ¥15 cloudflare域名已经用了一年了,突然之间finalshell证书签发错误怎么解决
  • ¥15 近端策略优化 PPO | 损失值计算问题
  • ¥20 高通移动端,安卓12,如何让wifi无视国家码启动6Gwifi,重新开机无需干涉自动连接
  • ¥15 程序实在不会写,要秃了