duanjuelu8874 2019-03-24 10:53
浏览 83
已采纳

too long

I Want to receive the values from the CKEditor. I Have written this HTML code

<div class="col-md-12">
    <div class="form-group">
        <label for="Image" class="control-label">Item Description </label>
        <textarea id="item_description" name="item_description" rows="10" cols="80" style="resize:none"></textarea>
    </div>
    <!-- /.form-group -->
</div>
<div class="col-md-2">
    <input type="submit" name="submit" id="Add" value="Add Items" class="btn btn-success">
</div>

This is the JQuery Code to get the value of the CKEditor

$("#Add").on("click", function(e) {
    e.preventDefault();
    var item_description = CKEDITOR.instances["item_description"].getData();
    var formData = new FormData($("#form1")[0]); //It automatically collects all fields from form
    $.ajax({
        url: "'.base_url().'Home/add_items",
        type: "post",
        data: formData,
        success: function(output) {
            alert('Added'):

        }
    });
});

And this the Home controller but when I here access the item_description value is empty.

<?php
class Home extends MY_Controller
{
    public function add_items()
    {
        echo $title = $this->input->post('item_description');
        //$this->show('admin/add_items.php');
    }
}
?>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douxiaochun4964 2019-03-24 15:02
    关注

    Modify your javascript codes, like this :

    $("#Add").on("click", function(e) {
        e.preventDefault();
        var formData = new FormData($("#form1")[0]); //It automatically collects all fields from form
        formData.append('item_description', CKEDITOR.instances['item_description'].getData());
        $.ajax({
            url: "<?=base_url()?>Home/add_items",
            type: "post",
            data: formData,
            success: function(output) {
                alert(output);
    
            }
        });
    });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 用windows做服务的同志有吗
  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图