dqwr32867 2011-11-10 16:23
浏览 53
已采纳

仅当下一个字符是小写时才按大写分隔

I am trying to split a string like :"ThisIsA STRING"

I want it splitted like this :"This Is A STRING"

My current regex gives me the following result :"This Is A S T R I N G"

$filname_desc = preg_replace('/([a-z0-9])?([A-Z])/','$1 $2',$filname_desc);

Is it possible to modify the regex to only split if the following character is a lowercase?

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongmeng1402 2011-11-10 16:26
    关注
    php> $str = "ThisIsA STRING"
    php> echo preg_replace('/([a-z])([A-Z])/','$1 $2', $str)
    This Is A STRING
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 微信会员卡接入微信支付商户号收款
  • ¥15 如何获取烟草零售终端数据
  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?