dtoka218420 2019-07-02 20:52
浏览 74
已采纳

将数据从控制器传递到刀片视图

I want to pass data from my controller to blade view. What am I missing?

Controller:

    public function getRolesFront(){

        $roles= Role::join(
        'user_roles',
        'roles.id', 
        '=', 
        'user_roles.role_id')
        ->join(
        'users', 
        'user_roles.user_id',
        '=',
        'users.id')
        ->select(
        'user_roles.id AS row_id',
        'user_roles.user_id',
        'roles.name AS name',
        'roles.function AS function',
        'users.name AS user_name',
        'user_roles.role_id')
        ->orderBy('user_roles.user_id')
        ->get();

        return view('users_view', compact($roles));
    }

web.php

Route::get('/userslist','RoleController@getRolesFront');

blade

<tr>
  @foreach($roles as $role)
  {{$role->role_id}}
  @endforeach
</tr>

the error is:

Undefined variable: roles (View: C:\laragon\www\ProjectoFinalesources\views\users_view.blade.php)

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doubi7346 2019-07-02 20:55
    关注

    When using compact, don't add the actual variable, but rather the string name of the variable that was defined previously in code.

    So, not:

    return view('users_view', compact($roles));
    

    but rather:

    return view('users_view', compact('roles'));
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Stata链式中介效应代码修改
  • ¥15 latex投稿显示click download
  • ¥15 请问读取环境变量文件失败是什么原因?
  • ¥15 在若依框架下实现人脸识别
  • ¥15 添加组件无法加载页面,某块加载卡住
  • ¥15 网络科学导论,网络控制
  • ¥15 利用Sentinel-2和Landsat8做一个水库的长时序NDVI的对比,为什么Snetinel-2计算的结果最小值特别小,而Lansat8就很平均
  • ¥15 metadata提取的PDF元数据,如何转换为一个Excel
  • ¥15 关于arduino编程toCharArray()函数的使用
  • ¥100 vc++混合CEF采用CLR方式编译报错