douping4436 2012-06-26 14:04
浏览 23
已采纳

此数组的输出

array(2) {
  [0]=>
  array(4) {
    ["id"]=>
    string(1) "1"
    ["name"]=>
    string(3) "Lim"
    ["subproject_id"]=>
    string(1) "5"
    ["subproject_name"]=>
    string(4) "Mads"
  }
  [1]=>
  array(1) {
    [0]=>
    array(4) {
      ["id"]=>
      string(1) "1"
      ["name"]=>
      string(3) "Lim"
      ["subproject_id"]=>
      string(1) "4"
      ["subproject_name"]=>
      string(5) "KANYE"
    }
  }
}

How can I output each name and subproject_name?

A simple foreach() will only get the first one.

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongyi6269 2012-06-26 14:19
    关注

    Try this:

    array_walk_recursive($array, function($item, $key) {
        if (in_array($key, array('name', 'subproject_name'))) {
            echo $item;
        }
    });
    

    See http://php.net/manual/en/function.array-walk-recursive.php

    Note: for PHP 5.3.0 you can use callback, in earlier versions you need non-anonymous function.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 下图接收小电路,谁知道原理
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错
  • ¥15 这个主板怎么能扩出一两个sata口
  • ¥15 不是,这到底错哪儿了😭
  • ¥15 2020长安杯与连接网探