duanlu1922 2017-01-20 17:09
浏览 64
已采纳

读取从Nodejs发送的带有Fetch模块的php中的JSON对象

I'm trying to Post a JSON object from Nodejs to a LAMP server. I can send the object, but I can't get it from my php script. I need help about getting the object in the php script.

Always return -- NOT SET -- WHY ? How can I do it ? Thank You

My code is:

**In express**

module.exports = function(app){
var fetch = require('node-fetch');  
var request = require('request-promise');

//Save
app.post('/cajaSave', function(req, res) 
{   
    var pago = req.body;  //object to send

    fetch('http://www.myurl/myscript.php',{
        headers: {
            'Accept': 'application/json',
            'Content-Type': 'application/json'
        },
        method: "POST",
        body: JSON.stringify(pago)  
    })
    .then(function(res) {
        return res.json();          
    })
    .then(function(json) {
        console.log(json);                      
    })
    .catch(function(err) {
        console.log(err);
    });
}); 

My php code is:

<?php
    header('Access-Control-Allow-Origin: *'); 
    $json = $_POST['body'];
    if(isset($_POST['body']))
    {
        $msg = "set";
    }
    else
    {
        $msg = "not set";
    }
    echo json_encode($msg); 
?>    
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • du0923 2017-01-20 17:42
    关注

    The JSON gets dumped into php://input

    $_POST = json_decode(file_get_contents('php://input'), true);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置