duanlu7680 2017-12-19 12:05
浏览 38
已采纳

如果没有找到会话,请不要显示PHP和HTML代码[关闭]

I'm trying to figure out how to not show certain HTML and PHP code when the user is NOT logged in.

So when no user is logged in I don't want to use this code on my page:

<div class="overditcadeau_tekst2">
       <!--Als het cadeau niet van de ingelogde gebruiker is laat een button zien dat heet cadeau aanvragen -->
       <div class="cadeau_aanvragen">
  <?php if (isset($_SESSION['user_id']) && isset($product["user_id"]) && $_SESSION['user_id'] != $product["user_id"])  : ?>
    <a href="<?php echo base_url() . 'Product/cadeaupagina_ontvangen/'.$product_id.'/'. $user_id;?>"> <button type="button" class="btn btn-primary cw">Ik wil dit cadeau!</button></a>
<?php endif; ?>
</div>

<!--Als het cadeau van de ingelogde gebruiker is laat een button zien dat heet cadeau bewerken-->
<div class="cadeau_bewerken">
        <?php if (isset($_SESSION['user_id']) && isset($product["user_id"]) && $_SESSION['user_id'] == $product["user_id"])  : ?>
    <a class="btn btn-primary ca" href="<?php echo base_url() ?>/KdGwController/details_bewerken/<?php echo $product['product_id']; ?>"> Cadeau bewerken </a>
<?php endif; ?>
    </div>
    <br>
    <div class="cadeau_verwijderen">
        <?php if (isset($_SESSION['user_id']) && isset($product["user_id"]) && $_SESSION['user_id'] == $product["user_id"])  : ?>
    <a class="btn btn-primary ca" href="<?php echo base_url() ?>/Delete_ctrl/delete_product_id/<?php echo $product['product_id']; ?>"> Cadeau verwijderen </a>
<?php endif; ?>
    </div>

    <!--Als het cadeau van de ingelogde gebruiker is laat aantal geïnteresseerden zien-->
    <div class="aantal_geinteresseerden">
         <?php if (isset($_SESSION['user_id']) && isset($product["user_id"]) && $_SESSION['user_id'] == $product["user_id"])  : ?>
    <p>Geïnteresseerden:</p>
<?php endif; ?>
    </div>

<?php if (isset($_SESSION['user_id']) && isset($product["user_id"]) && $_SESSION['user_id'] != $product["user_id"])  : ?>
     <div class="aangeboden_door">   Aangeboden door:   
<tr>
    <td>
        <a href="<?php echo base_url() . 'User/userdetails/'.$product['user_id']?>">
          <?php echo $userarray['voornaam'];?>
        </a>
    </td>
    </tr>
</div>

<?php endif; ?> 
</div>

I tried to put the code in this if isset function:

 <?php if (!isset($_SESSION['user_logged'] = TRUE; )) {

And than end it under the code with }

But that doesn't work because there is alot of HTML code in it`

Any kind of help is appreciated, Thanks

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douleng3463 2017-12-19 12:13
    关注

    Seems that you have problem in your session condition

    Add this in the start of your code

    <?php if (isset($_SESSION['user_logged']) && $_SESSION['user_logged']== TRUE){ ?>
    

    and at the end of file with

    <?php } ?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 华为ensp模拟器中S5700交换机在配置过程中老是反复重启
  • ¥15 java写代码遇到问题,求帮助
  • ¥15 uniapp uview http 如何实现统一的请求异常信息提示?
  • ¥15 有了解d3和topogram.js库的吗?有偿请教
  • ¥100 任意维数的K均值聚类
  • ¥15 stamps做sbas-insar,时序沉降图怎么画
  • ¥15 买了个传感器,根据商家发的代码和步骤使用但是代码报错了不会改,有没有人可以看看
  • ¥15 关于#Java#的问题,如何解决?
  • ¥15 加热介质是液体,换热器壳侧导热系数和总的导热系数怎么算
  • ¥100 嵌入式系统基于PIC16F882和热敏电阻的数字温度计