dpqjvoq9033 2019-02-28 01:48
浏览 39

如何使用文本框过滤数据库记录 - 单选按钮 - 使用laravel的Dropdown和Datepicker

Hi guys how can i implement search functionality in my Laravel app?

How to Filter Database Records using Textbox - Radio Buttons - Dropdown and Datepicker using laravel

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douping3860 2019-02-28 07:36
    关注

    You may send your filters with ajax request (or http request, it's up to you) and at server side then you can filter your queries using when(bool $condition, callback $query). Its quite elegant way to creating filter - based queries.

    $query = Product::query();
    
    $query->when($request->category,function ($q) use ($request){
        $q->where("category",$request->category)
    });
    
    $query->when($request->has("min_price"),function ($q) use ($request){
        $q->where("price",">=",$request->min_price)
    });
    
    // and other filters...
    
    $result = $query->get();
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Vue3 大型图片数据拖动排序
  • ¥15 划分vlan后不通了
  • ¥15 GDI处理通道视频时总是带有白色锯齿
  • ¥20 用雷电模拟器安装百达屋apk一直闪退
  • ¥15 算能科技20240506咨询(拒绝大模型回答)
  • ¥15 自适应 AR 模型 参数估计Matlab程序
  • ¥100 角动量包络面如何用MATLAB绘制
  • ¥15 merge函数占用内存过大
  • ¥15 使用EMD去噪处理RML2016数据集时候的原理
  • ¥15 神经网络预测均方误差很小 但是图像上看着差别太大