如何使用jquery mobile和ajax实现浏览器历史记录和书签

我正在尝试使用JQM,JQuery,PHP和MYSQL构建一个站点。 我们的想法是使用ajax从数据库中提取信息(JSON)以将其插入页面。 我唯一的问题是我不确定如何以一种方式实现ajax,这样可以轻松地为JQM网站上的页面添加书签并返回(到最后一页)。 我正在考虑使用pushstate,但我不确定如何实现它。 任何人都可以给我一个关于如何有效地做这个或者如果他们可以提供一些示例代码的教程。</ p>
</ div>

展开原文

原文

I am trying to build a site with JQM, JQuery, PHP and MYSQL. The idea is to use ajax to pull information from the database (JSON) to insert it on the page. My only issue is that I am not sure how to implement the ajax in a way that makes it easy to bookmark pages and go back (to the last page) on the JQM site. I was thinking to use pushstate but am not sure on how to implement it. Can anyone point me to a tutorial on how to do this effectively or if they can put up some example code.

doumeng9188
doumeng9188 它可能最终但目前不是,但数据是基于选择的动态,所以我假设我必须使用ajax和JSON
7 年多之前 回复
dongwei4096
dongwei4096 如果您返回html而不是json,JQM会为您处理所有这些,是否有特定原因您尝试使用json而不是html?数据量是否非常大?
7 年多之前 回复

1个回答



将其保存在页面网址中,因此请将页面URL设置为:test_page.php和json URL为test_json.php。 您想要为所有名称为“mark”的页面添加书签。 所以你给test_page.php书签?name = mark。 然后在页面加载时,你将它定义为你的json以获取所有标记。</ p>

这样你就可以为URL添加书签,只需根据URL中的参数进行提取。</ p> \ n </ div>

展开原文

原文

Save it in the page url, so lets so your page URL is: test_page.php and json URL is test_json.php. You want to bookmark the page for all with the name "mark". So you bookmark test_page.php?name=mark. Then on page load you define it to your json to get all for mark.

This way you can bookmark the URL and just fetch according to the parameters in the URL.

Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问
相关内容推荐