doujing8435 2014-05-14 14:41
浏览 86
已采纳

使用for循环和sql COUNT循环遍历div

CODE :

$result= mysql_query ("SELECT COUNT(post_id) AS postCounter FROM headlines WHERE user_id= '$_SESSION[user_id]' ");
$numrows = mysql_num_rows ($result);

if ($numrows!=0){
    while ($row = mysql_fetch_array ($result))
        $postCounter = $row['postCounter'];

    for ($i=1; $i<=$postCounter; $i++){
        echo "$i";
    }
}

Now, what I want to know is "How could I use for-loop to echo div's depending on the COUNT result?"

So if $postCounter above was "4" I need to display 4 divs for it .

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongpu5600 2014-05-14 14:51
    关注

    In your for loop, echo a DIV instead of just echoing the number.

    for ($i = 1; $i <= $postCounter; $i++) {
        echo "<div>$i</div>";
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 信号傅里叶变换在matlab上遇到的小问题请求帮助
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器
  • ¥15 电脑桌面设定一个区域禁止鼠标操作
  • ¥15 求NPF226060磁芯的详细资料
  • ¥15 使用R语言marginaleffects包进行边际效应图绘制
  • ¥20 usb设备兼容性问题
  • ¥15 错误(10048): “调用exui内部功能”库命令的参数“参数4”不能接受空数据。怎么解决啊
  • ¥15 安装svn网络有问题怎么办
  • ¥15 vue2登录调用后端接口如何实现