doushi7394 2014-01-18 18:44
浏览 97
已采纳

仅显示数组PHP中的唯一值

First I check if the current value is part of the array of already displayed values. If it's not, I display it. I still get duplicate values and I don't know why.. Here's my code:

while ($row = mysql_fetch_array($result))
{
    $displayed = array();
    if (!(in_array($row['Brand'],$displayed)))
    {
        array_push($displayed,$row['Brand']);
        echo '<li>';
        echo $row['Brand'];
        echo '</li>';
    }
}
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doulu7174 2014-01-18 18:47
    关注

    You are reinitializing $displayed = array(); on every iteration of the while loop and essentially clearing any data in it. Move it outside, before the loop.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求螺旋焊缝的图像处理
  • ¥15 blast算法(相关搜索:数据库)
  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解