douque9982 2013-02-28 07:50
浏览 7

提交按钮不能在PHP脚本中工作 - 通过按什么都不会发生

I do not know why the submit button doesn't work. When I click on it, nothing happens. What is What is Mistake don't know? Here is code:

<form action=members.php method=post>

<br><br><Center><table><tr><td colspan=2 align=center><h3>Members Login Area</h3></td></tr>
<tr><td>Member's ID</td><td><input type=text name=id></td></tr>
<tr><td>Password</td><td><input type=password name=password></td></tr>
<tr><td>&nbsp;</td><td>
<a href="forgot.php" onclick="doexit=false;"><font face="Verdana,Arial,Helvetica" size="1" color="#000000"><b>Forgot Your Password?</b></font></a></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=submit value="Log In"></td></tr>         
</table></form>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongpai6567 2013-02-28 07:52
    关注

    where is quotes ("). u missed quotes everywhere :P

    <form action="members.php" method="post">
    

    // Your code must be something like this.

    <form action="members.php" method="post">
      <br><br>
      <center>
        <table>
          <tr>
            <td colspan="2" align="center">
              <h3>
                Members Login Area
              </h3>
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>
              Member's ID
            </td>
            <td>
              <input type="text" name="id"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td>
              Password
            </td>
            <td>
              <input type="password" name="password">
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td>
              &nbsp;
            </td>
            <td>
              <a href="forgot.php" onclick="doexit=false;">
                <font face="Verdana,Arial,Helvetica" size="1" color="#000000">
                <b>
                  Forgot Your Password?
                </b>
                </font>
              </a>
            </td>
          </tr>
          <tr>
            <td colspan="2" align="center">
              <input type="submit" value="Log In">
            </td>
          </tr>         
        </table>
      </center>
    </form>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 易康econgnition精度验证
  • ¥15 线程问题判断多次进入
  • ¥15 msix packaging tool打包问题
  • ¥28 微信小程序开发页面布局没问题,真机调试的时候页面布局就乱了
  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致