dongyue1988 2013-02-06 16:15
浏览 37
已采纳

如何在PHP中搜索和替换整个多级数组?

How do I search and replace an entire multi-level array in PHP? As in something like:

$a = array(
  'level1' => array(
    'level2' => array(
      'level3' => 'foo'
    )
    'level2b' => array(
      'level3b' => 'foo'
    )
);

So, replace 'foo' with 'bar'.

BACKGROUND: I'm having to do this on a serialized array from a WordPress blog since we're moving this blog to another directory name.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douao1858 2013-02-06 16:21
    关注

    Very simple with array_walk_recursive

    array_walk_recursive($a, function (&$val) {
      $val = str_replace('foo', 'bar', $val);
    });
    
    print_r($a);
    

    Just make sure to use a reference (&$val).

    demo: http://codepad.viper-7.com/7L33Fg

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 fluent的在模拟压强时使用希望得到一些建议
  • ¥15 STM32驱动继电器
  • ¥15 Windows server update services
  • ¥15 关于#c语言#的问题:我现在在做一个墨水屏设计,2.9英寸的小屏怎么换4.2英寸大屏
  • ¥15 模糊pid与pid仿真结果几乎一样
  • ¥15 java的GUI的运用
  • ¥15 Web.config连不上数据库
  • ¥15 我想付费需要AKM公司DSP开发资料及相关开发。
  • ¥15 怎么配置广告联盟瀑布流
  • ¥15 Rstudio 保存代码闪退