dongzhi2332 2012-03-02 00:35
浏览 43
已采纳

PHP函数调用返回致命错误

For some reason my PHP function call <? r(); ?> returns a fatal error. Any help?

<?php
//$r is previously assigned
function r() {
    echo ( $r );
};
?>

<html>
    <head>
        <link type="text/css" rel="stylesheet" href="<? r(); ?>rs/css/master.css">
    </head>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douhao5280 2012-03-02 00:37
    关注

    If you want to refer to a global object from inside an object, you need to explicitly declare it as global:

    function r() {
        global $r;
        echo ( $r );
    }
    

    But in general, referring to global variables in this way is bad style. You should consider passing in prerequisites as function arguments:

    function r($r) {
         echo ( $r );
    }
    
    ...
    
    r($r);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解
  • ¥15 有偿请教计算电磁学的问题涉及到空间中时域UTD和FDTD算法结合的
  • ¥15 three.js添加后处理以后模型锯齿化严重