dtry54612 2013-02-14 20:17
浏览 283

如何通过unix socket连接到localhost上的mySQL

I recently moved my hosting server to another company. And I originally used db.inc.php to connect to the database, the config is as follows:

<?php
define('DB_INFO', 'mysql:DATABASELOCATION;dbname=NAMEOFTHEDATABASE');
define('DB_USER', 'ADMIN');
define('DB_PASS', 'ADMIN');
?>

but the new hosting server is "Localhost via UNIX socket"..

I'm not sure how this connection works..can I use the same php file to connect?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongposhi8677 2013-02-14 21:17
    关注

    It can be easily found in the documentation:

    mysql:dbname=testdb;unix_socket=/path/to/socket
    

    You musn't specify host when using socket.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?
  • ¥15 matlab(相关搜索:紧聚焦)
  • ¥15 基于51单片机的厨房煤气泄露检测报警系统设计