douju1953 2016-07-08 19:09
浏览 30
已采纳

在foreach循环中回显值[关闭]

I have this code:

 if(!empty($item['criteria'])){
            foreach ($item['criteria'] as $item2){
             echo "$item2[description]<br/>".PHP_EOL;
            }
        }

}

Now i need to modify this code to swing open the $item2[description]. I tried it like that:

if(!empty($item['criteria'])){
            foreach ($item['criteria'] as $item2){
             echo '<a href="javascript:toggle(', $item2['id'], ')">'Click</a>
             <div id="', $item2['id'], '" style="display: none">', $item2['description'], '</div>';
            }
        }

}

I think there is a mistake in some signs.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsc7188 2016-07-08 19:13
    关注
    if(!empty($item['criteria'])){
                foreach ($item['criteria'] as $item2){
                 echo '<a href="javascript:toggle('. $item2['id']. ')">Click</a>';
                 echo '<div id="'. $item2['id'].'" style="display: none">'. $item2['description'].'</div>';
                }
            }
    
    }
    

    you have some syntactical mistakes check this once

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置