doupian9490 2016-02-26 09:37
浏览 55
已采纳

Smarty / PHP:foreach循环有三个数组

am making sitemap for my website which is multi language.

my current sitemap code looks like

{foreach from=$data.listings_en item=i}
<url>
<loc>{$i}</loc>
</url>
{/foreach}

it was only for english urls which was ok now am trying to add few other language with it but am not able to it as i do not how to pass three arrays to above foreach loop

three arrays i have

$data.listings_en
$data.listings_cn
$data.listings_ru

values in $data.listings_en

$listings_en[] = 'my link 1';

$data['listings_en']    = $listings_en;

what i want something like that

    {foreach from=$data.listings_en item=i}   // loop over three arrays all arrays have same size
    <url> 
    <loc>{$i}</loc>   // print url of listening_en 
 <loc>{$i}</loc>    // print url of listening_cn 
 <loc>{$i}</loc>  // print url of listening_ru 
    </url>
    {/foreach}
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongluxin2452 2016-02-26 09:46
    关注
    {foreach from=$data item=i} <li>{$i}</li>{/foreach}
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 反编译微信小游戏求指导
  • ¥15 docker模式webrtc-streamer 无法播放公网rtsp
  • ¥15 学不会递归,理解不了汉诺塔参数变化
  • ¥15 基于图神经网络的COVID-19药物筛选研究
  • ¥30 软件自定义无线电该怎样使用
  • ¥15 R语言mediation包做中介分析,直接效应和间接效应都很小,为什么?
  • ¥15 Jenkins+k8s部署slave节点offline
  • ¥15 如何实现从tello无人机上获取实时传输的视频流,然后将获取的视频通过yolov5进行检测
  • ¥15 WPF使用Canvas绘制矢量图问题
  • ¥15 用三极管设计一个单管共射放大电路