doujia7094 2016-09-29 17:32
浏览 40

Symfony2:奇怪的路由未找到错误

So I have it defined as:

/**
 * Class TemplateController
 * @package TemplateManager\Bundle\DocumentGeneratorBundle\Controller\API
 * @Route("/api/v1/templates")
 */
class TemplateController extends Controller
{
    /**
     * @Route("?available={id}")
     * @Method({"GET"})
     */
    public function findAllAction($id)
    {
        echo "Yu";
    }

/**
     * @Route("/{id}")
     * @Method({"GET"})
     * @param $id
     * @param $template_name
     * @return Response
     */
    public function findAction($id)
    {}
}

When accessing it as: http://localhost/api//v1/templates?available=1 it says no matching route found. Where am I doing wrong? The other route works fine.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dougourang1856 2016-09-29 17:39
    关注

    Shouldn't it be

    http://localhost/api/template?available=1
    

    instead of

    http://localhost/api/templates?available=1
    

    check your controller class and word used in the URL.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 java报错:使用mybatis plus查询一个只返回一条数据的sql,却报错返回了1000多条
  • ¥15 Python报错怎么解决
  • ¥15 simulink如何调用DLL文件
  • ¥15 关于用pyqt6的项目开发该怎么把前段后端和业务层分离
  • ¥30 线性代数的问题,我真的忘了线代的知识了
  • ¥15 有谁能够把华为matebook e 高通骁龙850刷成安卓系统,或者安装安卓系统
  • ¥188 需要修改一个工具,懂得汇编的人来。
  • ¥15 livecharts wpf piechart 属性
  • ¥20 数学建模,尽量用matlab回答,论文格式
  • ¥15 昨天挂载了一下u盘,然后拔了