douyuan3842 2016-04-14 11:21
浏览 73
已采纳

Typo3后端加载问题:未找到模块

I've got a strange problem with my current typo3 installation, I've never had before. I'm not able to access the backend anymore due to the following error appearing when I'm trying to access the backend.

Module loader

No module found. If this is a temporary error, please reload the Backend!

Of course, reloading didn't help at all. I've already tried installing it on a different system to check out if the problem could be caused by my local apache/php installtion. Unfortunately it didn't change anything. The typo3 install tools doesn't tell me anything about error or a broken configuration. :/ So I thought it might be a good idea to go and look for some log files. Unfortunately, the only log file I could find (typo3temp/logs/typo3.log) is completely empty and the the php logfile also doesn't tell me anything interesting. Maybe one of you guys has an idea how I could find out what the problem could be? Or at least get some error messages? Unfortunately I could not find too much information about people dealing with the same problem. Thank you! :)

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dousuo2812 2016-04-18 08:54
    关注

    Thank you very much for your answers! The problem was as simple as it can be. It turned out that my user just didn't have any admin access and that is why I could not find anyone else with the same weird problem. I was told that my account was an admin account, so I didn't even think about this as a possible problem. Sorry guys for bothering your with such a question!

    Yours Sincerely, Felix

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 电脑键盘实现触摸功能
  • ¥25 matlab无法将表达式转换为双数组怎么解决?
  • ¥15 单片机汇编语言相关程序
  • ¥20 家用射频美容仪技术规格
  • ¥15 大家帮我看看为什么错了
  • ¥15 unity互动琴弦抖动效果
  • ¥15 做了个的二极管反向饱和电流测量电路,但是测试达不到效果
  • ¥15 nginx无证书访问https失败
  • ¥15 树莓派启动AP热点传入数据
  • ¥15 multisim中关于74ls192n和DSWPK开关的问题(相关搜索:计数器)