doulu1945 2014-05-24 12:15
浏览 100

如何从另一个下拉列表中的dropdownlist获取值?

my question is how can i get the selected answer from a drop-down list into another drop-down list? How to program group A&B? see my code below.

Example:

if some one select from group A and from group B, i want the selected answere in de drop-down list Group A&B.

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>

<select name="GROUD A">
<option value="Select">Group A</option>
<option value="A1">A1</option>
<option value="A2">A2</option>
<option value="A3">A3</option>
<option value="A4">A4</option>
</select>
<p></P>


<select name="GROUD B">
<option value="Select">Group B</option>
<option value="B1">B1</option>
<option value="B2">B2</option>
<option value="B3">B3</option>
<option value="B4">B4</option>
</select>

<select name="GROUP A&B">
<option value="Select">Selection from Group A and B</option>
<option value="A?">A?</option>
<option value="B?">B?</option>
</select>

</body>
</html>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • donglei2022 2014-05-24 12:34
    关注

    Try This Will work-

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript">
     $(document).ready(function(){
        var str='<select name="answers">';
        $('select').each(function(){
    
            str+='<option>'+$(this).find('option:selected').text()+'</option>';    
        });
    
        str+='</select>';
        $('#anwer').html(str);
    
        });
        </script>
    </head>
    <body>
    
    <select name="GROUD A">
    <option value="Select">Group A</option>
    <option value="A1">A1</option>
    <option value="A2">A2</option>
    <option value="A3">A3</option>
    <option value="A4">A4</option>
    </select>
    <p></P>
    
    
    <select name="GROUD B">
    <option value="Select">Group B</option>
    <option value="B1">B1</option>
    <option value="B2">B2</option>
    <option value="B3">B3</option>
    <option value="B4">B4</option>
    </select>
    
    <select name="GROUP A&B">
    <option value="Select">Selection from Group A and B</option>
    <option value="A?">A?</option>
    <option value="B?">B?</option>
    </select>
    
    <p>
        <div id="anwer"></div>
    </p>
    </body>
    </html>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 关于大棚监测的pcb板设计
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题
  • ¥15 lna设计 源简并电感型共源放大器
  • ¥15 如何用Labview在myRIO上做LCD显示?(语言-开发语言)
  • ¥15 Vue3地图和异步函数使用
  • ¥15 C++ yoloV5改写遇到的问题