dongluo8303 2013-07-26 08:26
浏览 36
已采纳

使用mootool ajax功能显示加载图像

I am using simple ajax functionality using with mootool for display loading image. I have added loading image on onRequest but not working. Is there any wrong in my code. I am getting Uncaught SyntaxError: Unexpected token } after }).send();

My Code:

$('nextButtonForm2').addEvent('click', function(e) {
    e.stop();
    var url = 'index.php?option=com_property&view=property&task=advertisementBox&format=raw';
    var x = new Request({
        url: url,
        method: 'post',
        onSuccess: function(responseText) {
            document.getElementById('advertisement_image').innerHTML = responseText;
        },
        onRequest: function() {
            $('advertisement_image').set('html', '<div><img src='http: 
            //www.example.com/template/xxx/xx/images/loding.gif'></div>');
            }
    }).send();
});

Any ideas or suggestions? Thanks.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongyan1974 2013-07-26 09:02
    关注

    Try this:

    onRequest: function() {
        $('advertisement_image').set('html', '<div><img src=\"http://www.example.com/template/xxx/xx/images/loding.gif\"></div>');
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 测距传感器数据手册i2c
  • ¥15 RPA正常跑,cmd输入cookies跑不出来
  • ¥15 求帮我调试一下freefem代码
  • ¥15 matlab代码解决,怎么运行
  • ¥15 R语言Rstudio突然无法启动
  • ¥15 关于#matlab#的问题:提取2个图像的变量作为另外一个图像像元的移动量,计算新的位置创建新的图像并提取第二个图像的变量到新的图像
  • ¥15 改算法,照着压缩包里边,参考其他代码封装的格式 写到main函数里
  • ¥15 用windows做服务的同志有吗
  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法