doue9730 2018-11-20 12:05 采纳率: 100%
浏览 41

使用Preapproval密钥进行paypal交易而无需用户身份验证

i have successfully generated Preapproval key by making necessary api call. I need to know how to execute the payment with this Preapproval key so that user authentication is not required. i need the php code for making this payrequest api call

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongzhong8691 2018-11-21 14:10
    关注

    According to Step 2 on this page

    // $approvalKey should be your previously retrieved Approval Key
    // Change  sandbox to the production URL for LIVE mode
    $ppRedirectUrl  = 'https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_ap-preapproval&preapprovalkey=' . $approvalKey;
    
    header('Location:' . $ppRedirectUrl );
    exit();
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 csmar数据进行spss描述性统计分析
  • ¥15 各位请问平行检验趋势图这样要怎么调整?说标准差差异太大了
  • ¥15 delphi webbrowser组件网页下拉菜单自动选择问题
  • ¥15 wpf界面一直接收PLC给过来的信号,导致UI界面操作起来会卡顿
  • ¥15 init i2c:2 freq:100000[MAIXPY]: find ov2640[MAIXPY]: find ov sensor是main文件哪里有问题吗
  • ¥15 运动想象脑电信号数据集.vhdr
  • ¥15 三因素重复测量数据R语句编写,不存在交互作用
  • ¥15 微信会员卡等级和折扣规则
  • ¥15 微信公众平台自制会员卡可以通过收款码收款码收款进行自动积分吗
  • ¥15 随身WiFi网络灯亮但是没有网络,如何解决?