doushi3189 2019-02-11 20:37
浏览 140
已采纳

在laravel 5.7中未正确显示的资源的路由名称

using laravel 5.7, i have the following code line in routes/web.php

Route::resource('admin/users', 'Admin\AdminUsersController');

when i list routes via : php artisan route:list i get the following:

|        | GET|HEAD  | admin/users             | users.index      | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@index                  | web
|        | POST      | admin/users             | users.store      | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@store                  | web
|        | GET|HEAD  | admin/users/create      | users.create     | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@create                 | web
|        | GET|HEAD  | admin/users/{user}      | users.show       | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@show                   | web
|        | PUT|PATCH | admin/users/{user}      | users.update     | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@update                 | web
|        | DELETE    | admin/users/{user}      | users.destroy    | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@destroy                | web
|        | GET|HEAD  | admin/users/{user}/edit | users.edit       | App\Http\Controllers\Admin\AdminUsersController@edit                   | web

why routes are not named following the directory structure : admin.users.method

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douxiandiyo58855 2019-02-11 20:58
    关注

    Laravel takes the last string after slash in resource routes to decide the route name. You can refer Illuminate/Routing/ResourceRegistrar.php file's register() and prefixedResource() methods.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥35 平滑拟合曲线该如何生成
  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 自己瞎改改,结果现在又运行不了了
  • ¥15 链式存储应该如何解决
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站