dpylt7626401
2016-08-18 18:56
浏览 688
已采纳

PHP:我如何确定file_put_contents将保存文件的位置?

If I just use file_put_contents('file.txt', $stuff), how do I determine where that's going to save? In some files it saves to a completely different folder.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

如果我只使用file_put_contents('file.txt',$ stuff),我如何确定它的去向 保存? 在某些文件中,它会保存到完全不同的文件夹中。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 收藏
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

  • dongyuan2388 2016-08-18 23:01
    已采纳

    log/echo both $stuff and getcwd(). If you don't want to analyse such pairs, use realpath()

    评论
    解决 无用
    打赏 举报

相关推荐 更多相似问题