dongmin1166 2015-02-23 13:29
浏览 40
已采纳

wordpress自定义帖子类型元字段值

I have the following multidimensional array in wordpress from custom post type. The custom post type name is: "references"

How can I get the following values: reference_page_lead and reference_page_url ?

array(4) {
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(12) "1424697906:1"
  }
  ["_reference"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(189) "a:2:{s:19:"reference_page_lead";s:95:"A Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak.";s:18:"reference_page_url";s:19:"https://lorem.ipsum";}"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "36"
  }

Thank you for your help!

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongzong8110 2015-02-23 14:24
    关注

    thanks, I resolved:

            $reference_data = get_post_meta( $post->ID, '_reference', true );
    
            echo "<pre>";
            var_dump($reference_data);
            echo "</pre>";
    
            foreach ( $reference_data as $key => $value ) {
                echo "<pre>";
                echo $key . " => " . $value . "<br />";
                echo "</pre>";
            }
    
           $reference_data["reference_page_lead"];
           $reference_data["reference_page_url"];
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器