douxin8383 2012-12-19 17:48
浏览 14
已采纳

数组在PHP中减慢程序[关闭]

I have a problem in CodeIgniter, I am running this code.

With it my PHP code doesn't finish. The view absolutely refuses to load. It just shows loading.

$gen1 is an array on the server side and I pass it with

$data['gen1']=$gen1;
$this->load->view('name',$gen1);

On the client side

 <?php for($i=1;$i<=count($gen1);$i):?>
           <a href="#" class="linktoquestion"><?php echo $i;?></a>
 <?php endfor;?>

$gen1 is an array of only 3 objects.

Each object has around 5 or 6 fields.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dtg78700 2012-12-19 17:49
    关注

    Look closely at your for loop. $i never changes, so it'll be an infinite loop.

    You probably want

     <?php for($i=1;$i<=count($gen1);$i++):?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 求螺旋焊缝的图像处理
  • ¥15 blast算法(相关搜索:数据库)
  • ¥15 请问有人会紧聚焦相关的matlab知识嘛?
  • ¥15 网络通信安全解决方案
  • ¥50 yalmip+Gurobi
  • ¥20 win10修改放大文本以及缩放与布局后蓝屏无法正常进入桌面
  • ¥15 itunes恢复数据最后一步发生错误
  • ¥15 关于#windows#的问题:2024年5月15日的win11更新后资源管理器没有地址栏了顶部的地址栏和文件搜索都消失了
  • ¥100 H5网页如何调用微信扫一扫功能?
  • ¥15 讲解电路图,付费求解