doudaotui4297 2013-09-15 18:10
浏览 30

无法使用xmpphp连接到Facebook聊天

today I wanted to create a very simple php application to chat to facebook friends, but got strucked, I am using xmpphp for connecting to facebook chat. Below is the code I wrote.

<?php
require_once("libs/facebook/src/facebook.php");
require_once("informations/facebook_info.php");
$facebook=new Facebook($config_facebook);
if($facebook->getUser())
{
   //now connect to facebook chat api
   require_once('libs/xmpphp/xmpphp/xmpp.php');
   $accesstoken=$facebook->getAccessToken();
   $con=new XMPPHP_XMPP('chat.facebook.com',5222,'my-id@facebook.com',$accesstoken,'xmpphp','chat.facebook.com');
   $con->useEncryption=false;
   $con->connect();
}
else
{
    header("location:index.php");
}
?>

But it is throwing me a warning saying:

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, null given in C:\wamp\www\libs\xmpphp\xmpphp\XMLStream.php on line 405

Have I missed something?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duan0531 2013-09-15 18:14
    关注

    Don't pass NULL params to fclose(). Send the handle as a parameter to it.

    Something like this

    <?php
    
    $handle = fopen('somefile.txt', 'r');
    
    fclose($handle);
    
    ?>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题
  • ¥15 lna设计 源简并电感型共源放大器