duanlangwen9597 2016-12-16 11:53
浏览 102
已采纳

如何在php中将数据库中的数据显示为文本

i want to show data from database into text box when i press select Button, but i am stuck on it , what i do next , Thanks in Advance

BootStrapCode

<td><label class="control-label" for="finame" id="myID1" >FIRST NAME</label></td>
<td><input type="text" class=" form-control2 input-sm text-uppercase"name="firstname" onkeypress="return allCharacter(event);" ></td>
<td><label  class="control-label" for="mname">MIDDLE NAME</label></td>
<td><input type="text" class=" form-control2 input-sm text-uppercase" name="middlename"></td>
<td><label  class="control-label" for="lname" id="myID2">LAST NAME</label></td>
<td><input type="text" class="  form-control2 input-sm text-uppercase" name="lastname" onkeypress="return allCharacter(event);"></td>

php Code

if (isset($_POST['select_button'])) {
  $qrydatabind1 = 'SELECT ecode, first_name, middle_name, last_name, father_name, mother_name,
              number_of_dependents, dob, gender, identification_mark, marital_status, spouse_name, mobile_number,
              email_id, adhar_id, pan_number, passport_number, tin_number, dl_number FROM USER_MASTER';
  $results1 = mysql_query($qrydatabind1) or die(mysql_error());

  while ($row = mysql_fetch_array($results1)) {
    echo '<td><input  type="text" value="{$row["first_name"]}" ></td>';
  }
}
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dtuzjzs3853 2016-12-16 13:40
    关注

    There is a bug in the code. Change the while loop to this one:

    while ($row = mysql_fetch_array($results1)) {
        echo '<td><input  type="text" value="' . $row["first_name"] . '" ></td>';
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 我想在一个软件里添加一个优惠弹窗,应该怎么写代码
  • ¥15 fluent的在模拟压强时使用希望得到一些建议
  • ¥15 STM32驱动继电器
  • ¥15 Windows server update services
  • ¥15 关于#c语言#的问题:我现在在做一个墨水屏设计,2.9英寸的小屏怎么换4.2英寸大屏
  • ¥15 模糊pid与pid仿真结果几乎一样
  • ¥15 java的GUI的运用
  • ¥15 Web.config连不上数据库
  • ¥15 我想付费需要AKM公司DSP开发资料及相关开发。
  • ¥15 怎么配置广告联盟瀑布流