duangong0690 2017-04-12 07:34
浏览 61
已采纳

使用php将循环记录分配给单个变量

I need to get all looped records to single variable. I tried this but i got final records of loop. How do i get all records. Can you please solve this. Here i added my code,

$text = '';
    $sql = mysql_query("SELECT * FROM table WHERE column_name = 'column_value'");
    while($row = mysql_fetch_array($sql)){
      $text = '<li><div class="row">
                <div class="col-md-12 post">
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-12">
                            <h5>
                                <strong><a href="'.$row['field1'].'.php" class="post-title">'.$row['field2'].'</a></strong></h4>
                        </div>
                    </div>

                    <div class="row post-content">

                        <div class="col-md-12">
                            <p style="margin-bottom:0px">

';
$text.= substr($row['field3'],0,150);



                            $text.= '...</p>

                                <a class="pull-right" href="'.$row['field2'].'.php">>> Read more</a>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div></li>';
    }
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongxinyue2817 2017-04-12 07:36
    关注

    you are not concating your $text variable

    $text = '';
    while() { ...
      $text .= '<li>...'; // you missed this dot
    }
    echo $text;
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 metadata提取的PDF元数据,如何转换为一个Excel
  • ¥15 关于arduino编程toCharArray()函数的使用
  • ¥100 vc++混合CEF采用CLR方式编译报错
  • ¥15 coze 的插件输入飞书多维表格 app_token 后一直显示错误,如何解决?
  • ¥15 vite+vue3+plyr播放本地public文件夹下视频无法加载
  • ¥15 c#逐行读取txt文本,但是每一行里面数据之间空格数量不同
  • ¥50 如何openEuler 22.03上安装配置drbd
  • ¥20 ING91680C BLE5.3 芯片怎么实现串口收发数据
  • ¥15 无线连接树莓派,无法执行update,如何解决?(相关搜索:软件下载)
  • ¥15 Windows11, backspace, enter, space键失灵