dongyuluan7494 2011-05-11 19:01
浏览 41
已采纳

PHP问题写连续单引号?

I can't manage to write consecutive single-quotes on my server; This simple script output's only a single quote to the file:

<?php
    $handle = fopen('testWriteDoubleSingleQuote.dat', 'wb');
    fwrite($handle, "''");  //  only writes ' ONCE!
    fclose($handle);
?>

I've tried the pack() function as well, with the same result:

<?php
    $handle = fopen('testWriteDoubleSingleQuote.dat', 'wb');
    fwrite($handle, pack('nnn', 0x6061, 0x6127, 0x2763));  //  only writes 0x27 ONCE!
    fclose($handle);
?>

Is this normal? Something to do with magicquotes?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongmoyu0336 2011-05-11 19:05
    关注

    Did you try four? fwrite($handle, "''''");

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻看一个题
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集
  • ¥15 esp8266与51单片机连接问题(标签-单片机|关键词-串口)(相关搜索:51单片机|单片机|测试代码)