dqt66847
2016-02-12 20:53
浏览 74
已采纳

如何使用PHP在cisco调用管理器上为扩展设置“转发所有”功能?

I am using the AXL API with PHP, and I want to make an application that allows the user to set the forward to voicemail feature on cisco call manager for an extension. However, I cannot find a good tutorial or documentation on the updateLine() function. Any advice?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我正在使用带有PHP的AXL API,我想创建一个允许用户设置转发的应用程序 到cisco呼叫管理器上的语音邮件功能扩展。 但是,我找不到关于updateLine()函数的好教程或文档。 有什么建议吗?

  • 写回答
  • 关注问题
  • 收藏
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题