dow56114 2014-01-20 04:30
浏览 64
已采纳

无法从字段jquery mobile读取值

my html code

<?php 
  while($results = $user_class->fetch_array($sql)){
?>
  <input type="text" name="price[]" class="price" id="price" 
    size="5px" readonly value="<?php echo $results['price_v'] ?>">
  <select onChange="update(); return false;" name="qty[]" class="quant">
    <option value="0"></option>
    <?php 
      $limit = $results['limiter'];
      for($i=1;$i <= $limit;$i++ ){ 
    ?>
      <option value="<?php echo $i?>"><?php echo $i?></option>
    <?php } ?>
  </select>

this is my jquery code

$("#example_form tr.raww").each(function(i,o){ 
  if($(o).find(".quant").val()>0) { 
    total += $(o).find(".quant").val() * $(o).find(".price").val(); 
  } 
});

if i attach

<script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/mobile/1.4.0/jquery.mobile-1.4.0.min.js"></script>

My jQuery can't read the value from the field.
And if i remove that jquery mobile can read value from field.

http://jsfiddle.net/QJxYv/3/

Is there anything wrong with my jQuery code?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doushishi6513 2014-01-20 06:23
    关注

    Your code will work as long as there is only one element with class quant and one element with class price in each row of class raww.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记
  • ¥15 保护模式-系统加载-段寄存器