dongyuan8312 2016-01-20 13:30
浏览 44
已采纳

检查PHP数组键是否有二维数组

Can i use array_key_exists to check for a given key into a bidimensional array ? or there is a better way to check for ['payment']['id'] key ?

I try : array_key_exists('payment.id',$data) and array_key_exists('product.id',$data)

But can not see it working as expected.

Eg. array_key_exists(payment.id,$data), where i have an array :
array(
[payment] array( [id]=>123 [date]=>2016-01-20 ) 
[product] array( [id]=>456 [qtty]=>3 )
)
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douliwang6896 2016-01-20 13:37
    关注

    Try this. Give this a read.

    if (array_key_exists('id', $data['payment'])) {
        echo "The 'id' element is in the payment array.";
    }
    if (array_key_exists('id', $data['product'])) {
        echo "The 'id' element is in the product array.";
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 用hfss做微带贴片阵列天线的时候分析设置有问题
  • ¥50 我撰写的python爬虫爬不了 要爬的网址有反爬机制
  • ¥15 Centos / PETSc / PETGEM
  • ¥15 centos7.9 IPv6端口telnet和端口监控问题
  • ¥120 计算机网络的新校区组网设计
  • ¥20 完全没有学习过GAN,看了CSDN的一篇文章,里面有代码但是完全不知道如何操作
  • ¥15 使用ue5插件narrative时如何切换关卡也保存叙事任务记录
  • ¥20 海浪数据 南海地区海况数据,波浪数据
  • ¥20 软件测试决策法疑问求解答
  • ¥15 win11 23H2删除推荐的项目,支持注册表等