douluoxiao2286 2015-04-17 12:58
浏览 159
已采纳

还有其他方法从$ .each循环中获取json数组中的数据

I want to retrieve the values from json multidimensional array and I wanted to compare the id from each table. But using $each loop I am not able to do it. Is there any other method to do it?

My code is:

$(document).ready(function() {
    $.ajax({

        url : "http://ip/App/xxx/yyy",
        type:"GET",
        dataType:"json",
        data:{param:"no"},
        success: function(json)
        {
            var event1=json.event1;
            var media1=json.media;
            var DOM=$('#DOM');
            var path="http://ip/App/";
            $.each(event1,function(key,value) 
            { 

            DOM.append("<li><h3>"+value.event_id+"</h3><p>"+value.event_title+
                       "</p><p>"+value.event_discription+"</p><p>"+
                       value.event_summary+"</p><p>"+
                       value.event_start_date+"</p></li>")

            });
            $.each(media1,function(key,value) 
            { 
             DOM.append('<li><p><img src='+path+value.media_path+' alt=""  />
                         </p><p>'+value.media_id+'</p></li>');

            });


        },
        error: function(e){
            alert("check ur connection/ip"+e);
        }
    });
});

I want to compare id of each array.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doudiecai1572 2015-04-17 13:40
    关注

    Is this what you're looking for?

    var event1=json.event1;
    var media1=json.media;
    var DOM=$('#DOM');
    var path="http://ip/App/";
    
    for (var i = 0; i < event1.length; i++) {
    var event_id = event1[i].event_id;
    var event_title = event1[i].event_title;
    // etc...
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 使用yolov5-7.0目标检测报错
  • ¥15 对于这个问题的解释说明
  • ¥200 询问:python实现大地主题正反算的程序设计,有偿
  • ¥15 smptlib使用465端口发送邮件失败
  • ¥200 总是报错,能帮助用python实现程序实现高斯正反算吗?有偿
  • ¥15 对于squad数据集的基于bert模型的微调
  • ¥15 为什么我运行这个网络会出现以下报错?CRNN神经网络
  • ¥20 steam下载游戏占用内存
  • ¥15 CST保存项目时失败
  • ¥20 java在应用程序里获取不到扬声器设备