dongmie3526 2015-07-02 12:26
浏览 78

如何在自定义页面中使用ajax并在wordpress中发布

I have created a custom pages whit country and city dropdown. I want to use ajax to select city to according to the country selection. I tried to add ajax call directly in my page but it doesnt work

I dont know how to fix it.

Please help me, your help will appreciated heartly.

my link is as under my site

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongpaocuan7498 2015-07-02 12:50
    关注

    You need to use wp_ajax_(action) hook in order to use ajax in your pages.

    <?php 
    
        add_action( 'wp_ajax_add_foobar', 'prefix_ajax_add_foobar' );
        add_action( 'wp_ajax_nopriv_add_foobar', 'prefix_ajax_add_foobar' );
    
        function prefix_ajax_add_foobar() {
            // Handle request then generate response using WP_Ajax_Response
        }
    ?>
    <script>
    
        jQuery.post(
            '<?php echo admin_url('admin-ajax.php') ?>', 
            {
                'action': 'add_foobar',
                'data':   'foobarid'
            }, 
            function(response){
                alert('The server responded: ' + response);
            }
        );
        </script>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥88 找成都本地经验丰富懂小程序开发的技术大咖
  • ¥15 如何处理复杂数据表格的除法运算
  • ¥15 如何用stc8h1k08的片子做485数据透传的功能?(关键词-串口)
  • ¥15 有兄弟姐妹会用word插图功能制作类似citespace的图片吗?
  • ¥200 uniapp长期运行卡死问题解决
  • ¥15 请教:如何用postman调用本地虚拟机区块链接上的合约?
  • ¥15 为什么使用javacv转封装rtsp为rtmp时出现如下问题:[h264 @ 000000004faf7500]no frame?
  • ¥15 乘性高斯噪声在深度学习网络中的应用
  • ¥15 关于docker部署flink集成hadoop的yarn,请教个问题 flink启动yarn-session.sh连不上hadoop,这个整了好几天一直不行,求帮忙看一下怎么解决
  • ¥15 深度学习根据CNN网络模型,搭建BP模型并训练MNIST数据集