duan35557593 2016-02-05 03:40
浏览 56
已采纳

如何根据.php文件中的值更改值的背景颜色?

I have a line of code that currently works like this:

$dimension = '<span style="background-color: #FFFF00"> T='.$thickness.'</span> X='.$x.' Y='.$y;

As you can see the value $thickness Is highlighted yellow. However $thickness is a value that changes to the following values: 1.90, 1.50, and 1.15.

How would I make each value have it's own background color?

Example= 1.90 = Yellow, 1.50 = Green, 1.15 = Blue.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanchi4544 2016-02-05 03:43
    关注
    $color = 'white';
    if($thickness > 1.15) { $color = 'blue'; }
    if($thickness > 1.5) { $color = 'green'; }
    if($thickness > 1.9) { $color = 'yellow'; }
    $dimension = '<span style="background-color: '.$color.'"> T='.$thickness.'</span> X='.$x.' Y='.$y;
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题
  • ¥15 lna设计 源简并电感型共源放大器