dspv70887 2015-02-10 14:12
浏览 839
已采纳

PHP - 获取数字中的数字长度

I would like to ask how I can get the length of digits in an Integer. For example:

$num = 245354;
$numlength = mb_strlen($num);

$numlength should be 6 in this example. Somehow I can't manage it to work?

Thanks

EDIT: The example code above --^ and its respective method mb_strlen(); works just fine.

  • 写回答

7条回答 默认 最新

  • dongyu2047 2015-02-10 14:13
    关注

    Maybe:

    $num = 245354;
    $numlength = strlen((string)$num);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(6条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置