duanke6057
2018-03-18 19:55
浏览 109
已采纳

如何使用godoc为文件夹中的所有软件包生成HTML文档

godoc -html generates documents for only one package. However, I want to ship the project with all documents for all packages, just like when I run godoc -http. With that, I could find all packages and navigate through them from the browser.

Is it possible to generate HTML pages for all packages linked together through godoc -html?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

godoc -html 仅为一个软件包生成文档。 但是,我想随项目一起提供所有软件包的所有文档,就像我运行 godoc -http 一样。 这样,我可以找到所有软件包并从浏览器中浏览它们。

是否可以为通过 链接在一起的所有软件包生成HTML页面 godoc -html

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题