dtx3006 2018-09-03 14:57
浏览 789

golang.org/x/sys/windows/registry(k键)ReadSubKeyNames()返回空片

I'm trying to read a list of registry names under the given key, but i get an empty slice of strings, instead of actual registry data. Anything i'm doing incorrectly here?

Expected result: []string{"ApplicationBase", "RunTimeVersion", ...}

Actual result printed by CMD: "PS Sub Key Names: []"

k, err := registry.OpenKey(registry.LOCAL_MACHINE,`SOFTWARE\Microsoft\PowerShell\1\PowerShellEngine`, registry.QUERY_VALUE|registry.ENUMERATE_SUB_KEYS)

if err != nil {
    log.Fatal(err)
}   

defer k.Close()

sn, err := k.ReadSubKeyNames(-1)

if err != nil {
    log.Fatal(err)
}   

fmt.Printf("PS Sub Key Names: %q
", sn) 
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dop2144 2018-09-04 10:28
    关注

    I figured it out - should have used (k Key)ReadValueNames to get keys of values.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 微信公众平台自制会员卡可以通过收款码收款码收款进行自动积分吗
  • ¥15 随身WiFi网络灯亮但是没有网络,如何解决?
  • ¥15 gdf格式的脑电数据如何处理matlab
  • ¥20 重新写的代码替换了之后运行hbuliderx就这样了
  • ¥100 监控抖音用户作品更新可以微信公众号提醒
  • ¥15 UE5 如何可以不渲染HDRIBackdrop背景
  • ¥70 2048小游戏毕设项目
  • ¥20 mysql架构,按照姓名分表
  • ¥15 MATLAB实现区间[a,b]上的Gauss-Legendre积分
  • ¥15 delphi webbrowser组件网页下拉菜单自动选择问题