doulin6088
2018-12-20 15:44
浏览 615
已采纳

如何使用Golang正则表达式查找完全匹配的单词?

I am trying to find words in a large text file. The MatchString method doesn't inherently look for exact word match, rather it looks for the pattern as it should.

How does one check for exact word match using regexp package in Golang? I have tried some regex'es i found on SO, but it didn't work.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我正在尝试在大型文本文件中查找单词。 MatchString 方法并不是天生就寻找完全匹配的单词,而是寻找其应有的模式。

如何使用来检查完全匹配的单词 Golang中的regexp软件包? 我已经尝试过在SO上找到的一些正则表达式,但是没有用。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 关注问题
  • 收藏
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题